Skip to main content

Meistä

Aboa Events on kokonaisvaltainen, kokenut ja uudenlainen tapahtumatuottaja. Olemme luottamusta ja luovuutta henkivä sekä lisäarvoa tuottava tapahtumatoimisto – olemme kokemuksen ja uuden kokeilemisen raikas yhdistelmä.

Aboa Eventsin edeltäjä, Turun yliopiston kongressitoimisto, aloitti toimintansa jo vuonna 1992. Meillä on siis jo yli 30 vuoden kokemus eri tieteenalojen kongressien järjestämisestä. Pyrimme olemaan innovaatioiden, kasvun ja kestävän kehityksen edelläkävijöitä. Olemme erikoistuneet tiede- ja koulutustapahtumiin, mutta järjestämme taidokkaasti myös muunlaisia tapahtumia.

Aboa Events on tapahtumatuottaja, joka auttaa asiakasta viestimään tapahtumilla ja luomaan jokaisesta tapahtumasta ainutlaatuisen.

Keitä me palvelemme

  • Kongressit ja konferenssit
  • Illalliset, juhlat ja aktiviteetit
  • Asiantuntijaseminaarit
  • Työpajat ja kokoukset
  • Kansalaiskeskustelutilaisuudet
  • Opiskelijoiden rekrytointitapahtumat
  • Oppilaitosten lukuvuoden avajaiset
  • Tohtoripromootiot

Vastuullisuus

Vastuullisuus, laatu ja arvot ovat toimintamme perusta – nyt ja tulevaisuudessa.
Tämä tarkoittaa kestävien ratkaisujen edistämistä kaikissa työskentelytavoissamme.

Tapahtumien tuottamisessa turvallisuus tulee asettaa aina ensisijalle. Aboa Eventsin tavoite on valita aina vastuullinen tapahtumatila, johon on mahdollista matkustaa vähäpäästöisesti ja joka on saavutettava kaikille.

Aboa Events pyrkii olemaan turvallinen työnantaja ja luomaan vastuullisen työyhteisön. Tunnistamme aidon ammattitaidon ja hyödynnämme laajasti paikallisia toimijoita ja palveluja. Tapahtumiemme käytännön järjestelyt suunnitellaan ympäristöä kuormittamatta. Minimoimme ruokahävikkiä ja kertakäyttöisyyttä. Panostamme laadukkaisiin tuotteisiin, joita voidaan hyödyntää uudelleen.

Tapahtumamateriaaleissa teemme jatkuvasti laajaa siirtymää kohti kierrätettyjä tuotteita ja sähköisiä versioita.

Kokenut tiimi

Aboa Eventsin tiimi koostuu kokeneista ja luovista tapahtumatuotannon ja kokousjärjestämisen, markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisista. Toimintamme perustuu tiimityöhön, avoimeen ja suoraan vuoropuheluun ja siihen, että kaikki tekevät töitä saman tavoitteen eteen.

Aboa Events tekee yhteistyötä luotettavien kokousalan, markkinoinnin ja viestinnän sekä muiden alojen ammattilaisten kanssa. Päämääränämme on yhdistää ihmiset ja teknologia sekä luoda inspiroivia ja interaktiivisia tapahtumakokemuksia ja -elämyksiä, joilla on merkitystä.

Ota yhteyttä

Kysy meiltä lisää

Gunilla Sjöberg
Events Director
gunilla.sjoberg@certia.fi
+358 40 515 153

Tina Ahonen
Senior Event Manager
tina.ahonen@certia.fi
+358 40 725 3538