Skip to main content

Om oss

Aboa Events är en erfaren och nyskapande evenemangsproducent, som erbjuder heltäckande evenemangstjänster. Vi är en eventsbyrå som utstrålar förtroende och kreativitet och som skapar mervärde –en fräsch kombination av erfarenhet och vilja att utforska nytt.

Aboa Events föregångare, Åbo Universitets kongressbyrå inledde sin verksamhet redan år 1992. Med över 30 års erfarenhet av att arrangera kongresser inom olika discipliner strävar vi efter att ligga i framkant när det gäller innovation, tillväxt och hållbarhet. Vi är specialiserade på vetenskaps- och utbildningsevenemang, men vi organiserar också med skicklighet andra typer av evenemang.

Aboa Events hjälper kunder att skapa unika och meningsfulla evenemang.

Aboa Events är en del av Certia Oy från och med år 2024.

Mångsidiga evenemangs­produktioner

  • Kongresser och konferenser
  • Konferensmiddagar, fester och aktiviteter
  • Forum för samhällsdebatt
  • Medborgardiskussioner
  • Expertseminarier
  • Workshops och möten
  • Inskriptioner
  • Doktorspromotioner

Hållbarhet

Ansvarstagande, kvalitet och våra värderingar är grundpelare för vår verksamhet – idag och imorgon.

Detta innebär främjande av hållbara lösningar i alla skeden av våra evenemangsprojekt. Det betyder att vi strävar efter att integrera hållbara lösningar som en central del av vår verksamhet.

Säkerhet prioriteras högt vid produktionen av våra evenemang, och en av våra grundprinciper är att välja lättillgängliga evenemangslokaler.

Aboa Events, Certia Oy, strävar efter att vara en trygg arbetsgivare och att skapa en ansvarsfull arbetsgemenskap. Vi främjar hållbarheten genom att i hög grad samarbeta med lokala leverantörer och tjänsteleverantörer. Varje praktiskt arrangemang planeras med hänsyn till dess påverkan på miljön. Vi är engagerade i att minska matsvinn och användning av engångsartiklar. Våra investeringar fokuserar på högkvalitativa produkter som kan återanvändas.

Vi tar stegvis och konsekventa beslut för att övergå till hållbarhet i vårt evenemangsmaterial. Det inkluderar aktivt val av återvunna produkter och övergång till elektroniska versioner.

Vi strävar ständigt efter att öka vår hållbarhetsprestanda och skapa positiv påverkan både lokalt och globalt. Med varje evenemang tar vi ett steg närmare en mer hållbar framtid.

Ett erfaret team

Aboa Events -teamet består av erfarna och kreativa proffs inom evenemang, konferens, marknadsföring och kommunikation. Vi tror på teamarbete, öppen dialog och gemensamma mål.

Vi samarbetar med pålitliga experter inom mötesindustrin, marknadsföring, kommunikation och eventteknik. Vårt mål är att förena människor och teknik för att skapa inspirerande och meningsfulla evenemangsupplevelser.

Kontakta oss

Kontakt oss

Gunilla Sjöberg
Events Director
gunilla.sjoberg@certia.fi
+358 40 515 153

Tina Ahonen
Senior Event Manager
tina.ahonen@certia.fi
+358 40 725 3538