Skip to main content

Aboa Events – den kreativa och pålitliga arrangören av kongresser och evenemang

Aboa Events skapar ramar för olika evenemang, allt från vetenskapskongresser till utbildningar, middagar och fester. Vårt mål är att leverera högklassiga evenemang, smidiga arrangemang och positiva samt minnesvärda upplevelser, antingen i person eller virtuellt. Vi är experter på evenemangsarrangemang och tar hand om allt från konceptualisering och budgetering till marknadsföring, anmälan och betalningsprocesser. Vår omfattande service sträcker sig från planering och produktion till uppföljning och rapportering.

Ett lyckat evenemang är summan av många detaljer, och varje moment av evenemanget är viktigt. Med våra inspirerande eventkoncept kan vi överraska deltagarna och erbjuda dem det lilla extra.

Om oss

Ett engagerat och professionellt team utgör hörnstenen i Aboa Events. Vi tror på möten och för samman människor på ett framgångsrikt sätt. Vi lyssnar, skräddarsyr lösningar och utnyttjar vår expertis utan att kompromissa med kvaliteten.

Läs mer om oss

Kundcase

Vi har arrangerat evenemang av varierande storlek över hela Finland. Vårt mål är alltid att positivt överraska våra kunder, och vi betraktar ett evenemang som framgångsrikt när det överträffar deltagarnas förväntningar och arrangörernas mål. Utforska några av våra tidigare evenemang och låt dig inspireras.

Se allt

Filter

Case: ESEB 2019

Case: ESEB 2019

Akademiprofessor Craig Primmer genomförde tillsammans med Åbo universitets evolutionsbiologer ESEB2019 -kongressen i Åbo, på Logomo, utan att göra avkall på principerna om hållbar utveckling.

Filter

Case: Europa-forum

Case: Europa-forum

Europaforum är det främsta diskussionsforumet om europapolitik i Finland. Evenemanget hålls årligen i Åbo som en start på den politiska säsongen. där Finlands roll i Europa och Europeiska unionen diskuteras.

Filter

Case: Åbo Akademis doktorpromotion 2022

Case: Åbo Akademis doktorpromotion 2022

Doktorspromotionen är den mest högtidliga av de traditionella akademiska festligheterna. Vid evenemanget promoveras de som har avlagt doktorsexamen till doktorer.