Skip to main content

Konferenssien ja tapahtumien tulevaisuus: alaa muokkaavat suuntaukset

Tervetuloa Aboa Insightsiin! Täällä me aboalaiset tutkimme konferenssi- ja tapahtuma-alaa muokkaavia trendejä. Hybridi- ja virtuaalitapahtumat tekevät paluun. Olemme myös innoissamme siitä, miten tekoäly mullistaa alaa. Tekoälykehityksen lisäksi kestävistä konferensseista ja tapahtumista tulee yhä tärkeämpiä, sillä ne luovat mielekkäitä kokemuksia ja toivottavasti vähentävät no show -ilmiötä.

Hybridi- ja virtuaalitapahtumien paluu

Vuoden jälkeen, jolloin fyysiset tapahtumat hallitsivat tapahtumakenttää, hybridi- ja virtuaaliset tapahtumamuodot ovat saamassa entistä vankemman jalansijan. Nämä tapahtumat eivät ole enää vain pandemian vuoksi syntyneitä väliaikaisia ratkaisuja, vaan edustavat kestävää muutosta. Ne lisäävät saavutettavuutta, vähentävät ilmastovaikutuksia ja helpottavat tapahtumiin sitoutumista.

Tekoäly tapahtumissa: tehokkuutta suunnitteluun ja raportointiin

Tulevaisuuden tapahtumissa tapahtuma-alan ammattilaiset käyttävät tekoälyä sekä luovissa että hallinnollisissa prosesseissa, mikä johtaa muun muassa tehokkaampaan suunnitteluun ja raportointiin. Teknologiaratkaisuja integroidaan yhä useammin tapahtumatuotantoon luomaan kestäviä konferensseja ja tapahtumia.

Kestävän kehityksen ydin: ekologiset, sosiaaliset ja taloudelliset näkökohdat

Kaikenlaisten tapahtumien − virtuaalisten, fyysisten tai hybriditapahtumien − ytimessä sykkii yhä voimakkaammin kestävän kehityksen pulssi. Tulevaisuudessa tulemme näkemään yhä enemmän sertifioituja tapahtumia, joissa kestävyyden ekologiset, sosiaaliset ja taloudelliset näkökohdat otetaan huomioon.

Kestävä tapahtuma on muutakin kuin paikallisesti tuotettua kasvisruokaa ja kertakäyttöastioita. Pyrimme kokonaisratkaisuihin, joissa kierrätys, vastuulliset työyhteisöt, hybridituotanto, avoimuus, läpinäkyvyys ja kustannustehokkuus ovat johtavia periaatteita. Integroimalla kestävyyden ja teknologian tulevaisuuden prosesseihin, pyrimme paitsi vähentämään ympäristövaikutuksiamme, myös innostamaan muita tekemään samanlaisia valintoja kestävämmän tulevaisuuden puolesta. Pyrimme siihen, että jokainen konferenssi ja tapahtuma on osallistujille merkityksellinen. Mittaamme osallistujakokemusta ja opimme osallistujien palautteesta. Ammattimaisesti ja kestävästi hoidettu prosessi tapahtumasuunnittelusta raportointiin auttaa ratkaisemaan myös no show -ilmiön.

Liity Aboa Insightsiin – Muokkaamme konferensseja kestävyyden, uteliaisuuden ja innovoinnin kautta.

– Me Aboa Eventsissä

PS: Keskustelemme mielellämme kaikesta tapahtumiin liittyvästä. Ota yhteyttä sosiaalisten kanaviemme kautta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen aboaevents@certia.fi. Otamme yhteyttä!